PAUL SCHULTEN CORPORATE FASHION

“Corporate Fashion als maatwerk"

 

“Made to Measure” is het conceptuele uitgangspunt van Suited Corporate Fashion voor het ontwerpenen produceren van bedrijfskleding.
Dit betekent, dat wij voor de medewerkers van uw bedrijf de juiste bedrijfskleding kunnen verzorgenvan eigentijds, sportief tot modern klassiek. Uw wens is daarin voor ons belangrijk.

 

Bedrijfskleding kopen is een complex proces. U zoekt een goed product tegen een redelijke prijs.
Wij maken dit traject van het ontwikkelen van Corporate Fashion toegankelijk en zijn uw partner in ditproces.
Op alle fronten denken wij met u mee om exclusief voor uw bedrijf de bedrijfskleding te ontwerpen ente produceren; bedrijfskleding die jaren lang meegaan en tussentijds vervangen kan worden.

 

Wij stellen hoge eisen aan ons product en onze service. Wij hechten aan korte communicatie lijnen bijde ontwikkeling en produceren van uw opdracht.

 

Een extra dimensie is het feit, dat Paul Schulten een achtergrond heeft in zowel de confectie als in deHaute Couture. Hij heeft bij toonaangevende bedrijven ervaring opgedaan, waardoor hij het coupeurvak tot in de finesses beheerst. Dat maakt hem naast succesvol ontwerper ook één van de beste allroundcoupeurs met een grote expertise.
De patronen van zowel de prototypen als de productiepatronen worden dan ook in eigen atelierontwikkeld en gemaakt. Dit betekent, dat Paul Schulten in hoogst eigen persoon het gehele traject vanafde eerste schets tot het kant en klare product begeleid.

De uitdaging voor Suited Corporate Fashion is kleding te ontwerpen exclusief voor ieder bedrijf;kortom maatwerk. Kleding met een compleet eigen identiteit, shape en pasvorm, die de filosofie en deidentiteit van de onderneming onderstrepen en uitdragen. En hier komt de vergelijking met de HauteCouture om de hoek kijken. Maatwerk betekent ook bedrijfskleding voor de werknemer met eenmaatje meer.

 

Heeft het uw interesse gewekt en bent u nieuwsgierig welke mogelijkheden wij uw bedrijf kunnenbieden neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

 

Paul Schulten

Badhoevelaan 111

1171 DC Badhoevedorp

Tel. 020 6626336

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

View the embedded image gallery online at:
https://paulschulten.nl/corporate-fashion#sigProIde5b2beeaf4

 

View the embedded image gallery online at:
https://paulschulten.nl/corporate-fashion#sigProId05070bd493

 

Video collectie 2019 corperate fashion

Voorjaar collectie 2019